Ervaringen van enkele relaties van Fair Basics.

Een stevige businesspartner en passie voor maatschappelijke en groene initiatieven. Geen half werk als je samenwerkt met Jantie.

Jacky Michels

Directeur SOS Retail, SOS Retail

Ondernemend en sterk met focus en doorzettingsvermogen. Jantie zet zich al jaren in op het gebied van retailvastgoed en duurzaamheid. De focus op duurzaamheid in de retail is voor haar een logische stap en een uitgelezen kans om haar visie te uiten.

Yvonne Flippo

Senior Account Manager Retail bij Colliers , Colliers International

Ik heb met veel plezier voor Jantie gewerkt. Ze geeft leiding op een duidelijke manier en toont een visie waarin duurzaamheid belangrijk is en waar nieuwe ideeën en suggesties welkom zijn. De uitwisseling zorgt voor een fijne interactie die motiverend en inspirerend werkt. Waardering voor haar expertise en professionele advies, altijd in combinatie met een positieve, vriendelijke houding.

Christiaan van der Ham

Alumni Co-ordinator & Assistant Placement Co-ordinator, Stenden University

Jantie spreekt de taal van de retailer. Korte lijnen, to the point, praktisch en denken in oplossingen in plaats van problemen. 

Lucinda van Dam

huurrechtadvocate, Banning advocaten

Gedreven, een vakvrouw, zeer toegankelijk, goed in het omgaan met mensen, een netwerker zijn zaken die Jantie kenmerken. Altijd “to the point” maar wel vanuit een brede interesse en sociaal bewust. Gevoel voor mens, maatschappij en milieu, in brede zin en dat past uitstekend bij Fair Basics. 

Willem Baas

eigenaar Baas Consultants, Baas Consultants

Ik ken Jantie als een positief ingestelde, gedreven, inspirerende en plezierige zakenvrouw die haar vak verstaat. In de retail gedraagt zij zich als een vis in het water. Ze is thuis in het beoordelen van vastgoed, locatie-onderzoek, het uitspitten van contracten en strategisch advies. Ze zorgt ervoor dat haar opdrachtgevers geld verdienen. Met haar haal je als ondernemer kwaliteit in huis!

Herman van Wissen

eigenaar New Retail, New Retail

Jantie is een sympathiek persoon waarmee het bijzonder prettig samenwerken is: Geen onzin, maar resultaten boeken! Een vakvrouw met een schat aan kennis, betrouwbaar, komt haar afspraken na, is zeer sociaal en heeft goede humor! Maar bovenal: de klant staat bij haar echt centraal. 

Ellen van Straten

makelaar retail, EVS Vastgoed

“Ik ken Jantie als een bevlogen ondernemer, die haar ervaring als retailvastgoedconsultant uitstekend weet te combineren met haar visie en persoonlijke doelstelling voor een schonere, duurzame en eerlijke wereld. Met haar praktische benadering en heldere adviezen maakt ze het haar klanten gemakkelijk om duurzamere keuzes te maken. En wie wil dat nu niet?

Suzanna van der Laan

uitgeefexpert, BoekenBusiness