Zelf kan en wil ik inmiddels allang niet anders meer, maar ik merk dat voor veel mensen duurzame kleding echt nog niet de ‘norm’ is.

Veel mensen vragen aan me: “Waar koop je dan duurzame of fair made kleding? Ik wil wel duurzaam kopen, maar ik weet niet waar ik moet zijn.” Om iedereen die wel ‘wil’, maar niet weet ‘hoe’,  hierbij een lijst van merken en websites waar mooie, duurzaam gemaakte kleding te koop is. De lijst is zeker niet compleet, maar een eerste aanzet.

Veel plezier ermee!

Heb je nog een tip met een merk of winkel die ik nog niet op de lijst heb staan, dan hoor ik het natuurlijk graag. Reacties van hart welkom!

[pdf-embedder url=”http://fairbasics.nl/wp-content/uploads/duurzame-kledingmerken-en-webwinkels.pdf” title=”duurzame kledingmerken en (web)winkels”]

 

Lijst met duurzame kledingmerken en (web)winkels

Share This